Voorop in kennis, trends én service

Schoenen koop je niet online, zeggen wij. Die wil je zien, voelen en passen, zodat je zeker weet dat ze lekker lopen en helemaal naar je zin zijn. Bij Ligtvoet Shoes staat een ervaren en deskundig team voor je klaar. Met een elektronisch voetmeetapparaat meten we je voeten, zodat we je exacte maat en eventuele moeilijke voetstanden weten. Op basis hiervan vinden we samen het perfecte paar voor je kind.

Optimale groei

Zeker bij kinderen is een nauwkeurige voetmeting cruciaal. Kindervoeten zijn volop in de groei en goed passende schoenen bevorderen een optimale groei en kunnen problemen voorkomen. Welke schoenen een goede keuze zijn voor kindervoeten, is voor elk kind verschillend. We vertellen je er alles over in de winkel.

Shoppen met kinderen

Schoenen kopen met kinderen kan best een opgave zijn, weten wij uit ervaring. Bij ons staan zeven herintredende en goed opgeleide moeders voor je klaar. Zij stellen kinderen op hun gemak en helpen je het perfecte paar te vinden. Ook dat is deskundigheid! Uiteraard houden we ook onze kennis up-to-date met cursussen, workshops en beursbezoeken. We lopen voorop in kennis, trends én service!

Tevreden klanten

Tevreden klanten die regelmatig terugkomen, daar doen we het voor. Service is daarbij cruciaal. Ben je om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden? Kom dan gewoon even terug naar de winkel en samen lossen we het op.

Jarenlange familietraditie

Ligtvoet Shoes is dé passie van Peter en Maaike, en deze passie voor schoenen bestaat al vele generaties. De naam Ligtvoet is in Moergestel al jarenlang een begrip dat aan schoenen is verbonden. De opa van Peter werkte in een schoenfabriek en maakte in de avonduren thuis zelf schoenen. Dit beviel zo goed, dat grootvader Ligtvoet al snel een eigen fabriekje begon. Peter’s vader zette samen met drie broers de familietraditie door, totdat de fabriek in de jaren ’90 van de vorige eeuw ophield te bestaan.

Ondertussen was Peter al in de paden van zijn voorvaders getreden door het oprichten van een schoenenzaak aan de Raadhuisstraat in 1988. Deze groeide gestaag tot de vooraanstaande winkel die het nu is. Op 1 januari 1991 hebben Peter en Maaike de winkel officieel overgenomen.

Trouwe klantenkring

Ligtvoet Shoes bleek een succes en groeide gestaag uit tot de populaire schoenenwinkel die het nu is. De trouwe klantenkring breidt nog steeds uit en is afkomstig uit de wijde regio. Als specialist in kinderschoenen heeft Ligtvoet Shoes inmiddels de grootste collectie van Midden-Brabant. Maar ook voor dames en heren is er volop keus en volgt de collectie de laatste trends: ieder seizoen opnieuw.