Voorop in kennis, trends én service

Schoenen koop je niet online, zeggen wij. Die wil je zien, voelen en passen, zodat je zeker weet dat ze lekker lopen en helemaal naar je zin zijn. Bij Ligtvoet Shoes staat een ervaren team voor je klaar. Met speciale apparatuur meten we je voeten, zodat we je exacte maat en eventuele moeilijke voetstanden weten. Op basis hiervan vinden we samen het perfecte paar voor jou of je kind.

Optimale groei

Zeker bij kinderen is een nauwkeurige voetmeting cruciaal. Kindervoeten zijn volop in de groei en goed passende schoenen bevorderen een optimale groei en kunnen problemen voorkomen. Welke schoenen een goede keuze zijn voor kindervoeten, is voor elk kind verschillend. We vertellen je er alles over in de winkel.

Shoppen met kinderen

Schoenen kopen met kinderen kan best een opgave zijn, weten wij uit ervaring. Bij ons staan zeven herintredende en goed opgeleide moeders voor je klaar. Zij stellen kinderen op hun gemak en helpen je het perfecte paar te vinden. Ook dat is deskundigheid! Uiteraard houden we ook onze kennis up-to-date met cursussen, workshops en beursbezoeken. We lopen voorop in kennis, trends én service!

Tevreden klanten

Tevreden klanten die regelmatig terugkomen, daar doen we het voor. Service is daarbij cruciaal. Ben je om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden? Kom dan gewoon even terug naar de winkel en samen lossen we het op. Afgesproken!